Termékeink

A MEDI-LAB KFT. TEVÉKENYSÉGE
 
A MEDI-LAB Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992.-ben kezdte meg működését (orvosi laboratóriumi reagensek, készülékek forgalmazása), és teszi ezt azóta is változatlan tulajdonosi összetételben és formában.
 
A társaság megalapításakor célul tűzte ki, hogy az egészségügy-, azon belül a kórházi labordiagnosztika területén olyan készülékeket és in vitro diagnosztikumokat forgalmazzon, amelyek mind a hazai-, mind a nemzetközi piacon minőségben és árban kielégítik a magas szintű szakmai és üzleti követelményeket.
 
A MEDI-LAB Kft. Magyarországon forgalmazott termékeit ma az Európai Unióból és az USA-ból importálja. A cég a kezdeti időszakban a német HUMAN GmbH. cég szakmai és kereskedelmi képviseletét látta el, és az azóta eltelt időszakban a szakmai elvárásoknak, és igényelt specifikus profiloknak megfelelően bővültek beszállítói partnerei.
 
A Kft. saját szállítóeszközeivel és futárszolgálaton keresztül biztosítja Magyarország területén a gyors, pontos szállítást raktárról, illetve rövid szállítási határidőkkel közvetlen az exkluzív képviseleti rendszerben együttműködő gyártóktól.
 
A MEDI-LAB Kft. értékesítési- és szakmai csapata igyekszik a legjobban megfelelni a vásárlók szakmai igényeinek, szem előtt tartva a minőség iránti elkötelezettséget. A vásárlókra szabott ajánlataikon túl eredményesen kívánnak a hazai pályázatok szakmai követelményeinek megfelelni.
 
A forgalmazott labordiagnosztikai készülékek garanciális és egyéb javításait a cég saját szervize útján biztosítja. A szervizmérnökök a gyártói rendszeres továbbképzések alkalmával elsajátított tudással és tapasztalattal képesek magas színvonalon elvégezni a rendszeres műszerkarbantartásokat és javításokat, alkalmazni a legújabb fejlesztések eredményeit.
 
A 2001. évtől kezdetben bevezetett DIN EN ISO 9001:2000 rendszertől kezdődően a napjainkban alkalmazott és auditált DIN EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszerünk a garancia vásárlóink felé, hogy a megrendelt egészségügyi termékeink a megrendeléstôl a kiszállításig magas szintű szállítási-, raktározási- és üzletviteli követelmények mellett kerülnek a felhasználókhoz.
 
A MEDI-LAB Kft. tagja a HIVDA-nak (A Magyar Diagnosztikum Gyártók és Forgalmazók Tudományos, Ismeretterjesztő és Érdekvédelmi Egyesülete), amely szervezeten keresztül igyekszik fontos szakmai információkat (IVD szabályozások aktuális változásai, finanszírozási környezet, a laboratóriumi medicina képviselőivel kapcsolattartás) cserélni tagtársaival.
 
A MEDI-LAB Kft. partnerei: kórházak, klinikák, rendelőintézetek, gyógyszertári központok, human üzemorvosi- és háziorvosi rendelők, az állategészségügy területén pedig: intézetek, klinikák, rendelők.

Termékeink a bal oldali menüből érhetők el.