Termékeink

Phadia


Phadia
 - mint Thermo Fisher Scientific - fejleszt, gyárt és forgalmaz az allergia, asztma és az autoimmun betegségek vizsgálatára és klinikai diagnózis felállítására alkalmas vérvizsgálati rendszereket.

ALLERGIA VIZSGÁLATOK

ImmunoCAP: IgE antitestek pontos mérésének lehetősége 
Az allergiás megbetegedések mind szélesebb körű terjedése egyre nagyobb jelentőségű egészségügyi problémát jelent. A pontos, megbízható IgE antitest in vitro tesztekkel történő kimutatás egy specifikus- és értékes eszköze annak, hogy támogassa az orvost az allergia területén egy precíz diagnózis felállításában, a kezelés nyomon követésében, illetve egy-egy betegség kifejlődésének előre jelzésében.
Klinikai adatok támasztják alá, hogy ezen betegségekkel kapcsolatosan az ImmunoCAP rendszer kiválóan alkalmas az IgE antitestek precíz és pontos mérésére. Következésképpen az ImmunoCAP módszer és annak eredménye alkalmas eszköz az allergiás betegek vizsgálatában a klinikusok szakmai támogatására.
Tovább a Phadia allergia termékekre

AUTOIMMUN VIZSGÁLATOK

 

Az autoimmun betegségek diagnosztizálása autoantitestek kimutatásával 

Egy korai megbízható diagnózis elengedhetetlen és hasznos az autoimmun betegségek kezelésében. Különösen kötőszöveti betegséget nehéz diagnosztizálni, mert a tünetek nagyon változatosak, ezért félrevezetők lehetnek. Autoimmun betegségek fennállását olyan autoantitestek megjelenése kíséri, amelyek bizonyos körülmények között láthatóvá tehetők, így ezen autoantitestek markerként szolgálhatnak egy-egy speciális betegség esetében.

Phadia - mint a Thermo Fisher Scientific - fejleszti, gyártja és forgalmazza az ez irányú enzim immunoassay alapú vizsgálatok eszközeit, hogy támogassa az autoimmun megbetegedések klinikai diagnózisát és ellenőrzését.
Tovább a Phadia autoimmun vizsgálatok termékeire

TOVÁBBI PHADIA INFORMÁCIÓK:

Aktuális Phadia katalógus letöltése

Phadia® LabCommunity szoftver a legoptimális kiértékeléshez

PHADIA KÉSZÜLÉKEK:

A kategóriához tartozó termékek:
Kis- és közepes laboratóriumok számára heti 400-2.000 eredményhez:

Nagy laboratóriumok számára, optimális költség hatékonysággal heti 2.000-10.000 eredményhez, megnövekedett allergia vizsgálati igényekhez:


Igen nagy mintaszámmal rendelkező, és magas követelményeknek megfelelő laboratóriumok számára heti 10.000-25.000 eredményhez:


Top-of-the-line Phadia laboratóriumi rendszer, pontosság és megbízhatóság heti 25.000-45.000 eredményhez: