Termékeink

PolycheckA Polycheck® márkanévnek a Biocheck GmbH. a tulajdonosa, ami egy technológiai felületet jelent a multiparaméteres vizsgálatok területén a humán- és az állatgyógyászatban. A kvantitatív vizsgálattal különböző paramétereket lehet egy mérés során feldolgozni, meghatározni.
A Polycheck humán szérum tesztkészletei az allergia és az autoimmun rendellenességek diagnosztikáját kínálja fel. Különböző allergének- vagy antigének változatait tartalmazzák az allergiás reakciók vizsgálata során úgy mint inhalatív-, élelmiszer-, gyermekgyógyászat-, rovarok- és egyéb területeken. A tesztekben ajánlott panelek találhatók, amelyekben a komponensek rekombinált allergénként vannak jelen, amik regionálisan speciális panelek is lehetnek. Az autoimmun betegségek panelei alkalmasak általános szőr -, valamint szervekhez kapcsolódó auto reakciók vizsgálatára. Az állatgyógyászati panelek a kutyák, macskák, lovak jellegzetes problémáinak tesztjeit tartalmazzák.


Kézi metodika

 

Kézi metodika folyamata:


Automata Rendszer

Egyedi allergia panelek összeállításának lehetősége.

Bővebb információról, allegének és panelek listájáról kérjük tekintse meg prospektusainkat, vagy kérje munkatársunk segítségét

Polycheck magyar nyelvű katalógus és kézi metodika leírás

Automata rendszer készülék ismertető